Tammevaadid siidrile

  • 50 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS050

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 220  - 230  KM-ga
    30 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS030

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 182  - 192  KM-ga
    20 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS020

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 160  - 170  KM-ga
    15 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS015

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 138  - 148  KM-ga
    10 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS010

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 116  - 121  KM-ga
    5 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS005

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 99  - 104  KM-ga
    3 liitrit tammevaadid siidrile
    Tootekood: AZSS003

    Valmistage unikaalne jook, laagerdades seda tammevaatides 

    Hind 88  - 93  KM-ga
  • Erinevate alkohoolsete jookide laagerdamine tammevaadis on tavaline kõigile, kes neid valmistavad. Õlu, vein, viin, viski ja kõik muud joogid omandavad pärast tammevaadis laagerdamist rikkalikuma ja parema maitse. Aga kuidas on lood siidriga? Kas siidrit saab laagerdada tammevaadis? Muidugi, saab küll!

    Siidrit ei saa mitte ainult laagerdada, säilitada, vaid ka kääritada tammevaatides. Tammevaadis saab laagerduvale siidrile lisada magusust ja soojust, siider omandab tugevama ja sügavama maitse. Selleks, et kõikvõimalikud maitsenoodid välja tuleks, tuleb tammevaat seest röstida. Meie aastatepikkune tammevaatide valmistamise kogemus tõestab, et siidri laagerdamiseks on sobivaim keskmise röstiga vaat.

    Siidri veelgi huvitavama maitse esiletoomiseks võib valida ka vaadid, milles on eelnevalt laagerdamiseks hoitud veini või viskit. Tünne saab korduvalt kasutada palju kordi. On oluline, et need oleksid korralikult hooldatud ja ette valmistatud. Väga oluline on enne vaadi siidriga täitmist hoida seda mõned päevad veega täidetult. Siider jäetakse vaatidesse tavaliselt umbes kuueks kuuks, kuid võib hoida koguni kuni kolm aastat.

    Tavapärase retsepti järgi siidrit valmistades saab teha lugematul hulgal erinevaid siidrisorte, maitsestades seda mitte ainult erinevate vürtside või puuviljadega, vaid ka järelmaitsetega, mille annab siidri laagerdumine tammevaadis.
     

    Loe rohkem